Wie wij zijn

Natalie Goossens is onze enthousiaste dirigent; meer over haar kunt u lezen op haar eigen website.

Wie wij zijn

Wij zijn een gemengd kamerkoor en zingen laat-middeleeuws tot hedendaags repertoire, zowel geestelijke als wereldlijke muziek. De meeste stukken zingen wij a capella, maar soms hebben wij begeleiding van een of meerdere instrumenten.

Onze dirigent

Meezingen?

U bent van harte welkom om mee te komen zingen! Momenteel hebben wij vooral behoefte aan alten en tenoren, maar ook als u sopraan of bas zingt, bent u welkom. Het is handig als u enige zangervaring heeft en noten kunt lezen.

Wij repeteren dinsdagsavonds van 19:45 tot 21:45 in het gebouw van het Apostolisch Genootschap,  Oranjestraat 52, 6881SG  Velp.

Als u even belt of een berichtje stuurt dat u een repetitie wilt bijwonen, zorgen wij voor de bladmuziek.

Als u geen vast lid wilt worden, maar wel graag meezingt met een enkel concert, kunt u projectlid worden. De details verschillen per concert; nadere informatie vindt u op de Concerten pagina.