Concerten

In de voorbije jaren heeft het Velps Kleinkoor voornamelijk concerten gegeven in de dorpskerken van Rheden en Ellecom en in de Oude Jan in Velp.

Ons laatste concert gaven wij bij Insula Dei in Arnhem op 22 december 2019.

Nu is ons eerstvolgende concert, onder Corona voorbehoud, gepland op 20 maart 2022 in de H. Antonius Abt kerk te Loo (gemeente Duiven). Dit concert maakt deel uit van de serie Loo Budget Concerten. Het thema  van dit concert past bij deze tijd, waarin de winter langzaam overgaat in de lente: wachten, hopen, verlangen...

In dit concert brengen we de première van “Trois chansons d’Attente“, drie Franse liederen voor koor en instrumentaal ensemble. Deze liederen werden gecomponeerd door Natalie Goossens in de periode 2020-2021 gedurende de tweede lockdown. Muzikale intermezzo’s worden verzorgd door enkele leden van Arnhem Sinfoniëtta, het grootste niet-professionele symfonieorkest uit Arnhem.